Menu

Bijscholing

De laatste tijd heb ik mij bezig gehouden met de volgende bijscholing:

 • Workshop detectiewerk, Scent Imprint Wesley Visscher
  Wesley heeft deze methode ontwikkeld, verfijnd en praktisch uitvoerbaar gemaakt voor, zowel professioneel werk alsmede in een sportvorm uitgewerkt. Dit is uniek in Nederland.
 • Bijscholing Annorlunda van Jolein v Weperen, Monique Bladder en Erica Bokelman
  “Lesgeven op de hondenschool? Het kan anders!”
  In zes lesdagen word je bijgepraat over wat we recentelijk te weten gekomen zijn over honden en hun gedrag.
  Denk aan hoe je de honden het beste kunt laten spelen, hoe honden leren, waar ze behoefte aan hebben. Maar ook hoe het nu zit met stress en het effect op gedrag en leren, hoe zit het nu met dominantie, wat is de invloed van angst op de hond en hoe ga je om met agressie en waar wordt het door veroorzaakt?

  Het zijn voorbeelden van de diversiteit aan onderwerpen die in de vier theorielessen voorbij komen. Maar bij de lesstof aanhoren en in je opnemen alleen blijft het niet! Tijdens de vier theoriedagen maken we ook aan de hand van praktische voorbeelden en casussen de vertaling van theorie naar de praktijk.

  Daarnaast zijn er twee praktijkdagen, waarin je daadwerkelijk met honden aan de slag gaat. Zodat je na het afronden van deze nascholing weet hoe je je lessen kunt verzorgen volgens nieuwe inzichten. Het volgen van alle lesdagen wordt beloond met een certificaat van deelname.

 

Lees meer...